♥ For More Update Please Like Our Page ^_^ ♥

DMS 360 ♥ Dermax Superskin 360 : CANTIK GEBU

Hi #DMS360 lovers semua.. mencari produk kecantikan yg terHOT skrg ni?? memang auuummmm.. Kesan terhebat & anda pasti sukakannya.. Kami merupakan AGEN / STOKIS SAH DMS360 ^_^ Dapatkan yang original dari kami.. dijamin selamat, ori, dan berkualiti..

** sebagai AGEN SAH DMS360, blog ini saya akan sentiasa update dgn latest produk & pic DMS360.. **

Inginkan kulit wajah seperti kat bawah ini????

Cantik kan? putih mulus gitu.. Produk ape yg diorg pakai ni?? Kulit licin bebas dari jerawat dan jeragat.. Cerah dan Gebu bak sutera.. Glowing dan flawless.. Meletopppss sgt.. ♥ ♥

Nak tahu diorang ni pakai ape?? jeng jeng jeng ^_^ meh ayylaa cite meh sebb ayylaa pon pakai.. Personally ayylaa sgt2 suka DMS360 ni.. memg sesuai sgt2 ngn ayylaa.. perubahan yg positif n xnyesal pakai.. 


Updated on 03/06/2017
NEW PACKAGING (design yg lebih exclussive, ade gambar lelaki hensemmm uoollsss,,)




 Takde hologram
Takde QR code
Ade gambar cfu hensem..!!

So, sila berhati2 dgn produk tiruan DMS360 yg berlambak kat luar sane tu.. Nanti muka jdi teruk, jgn salahkan kami ye.. Agen Sah DMS akan guide uoollss utk kekal cantik dgn DMS360.. Follow je ape2 tips yg akan ayylaa bg nanti.. ^_^ Nak yg ORIGINAL atau yg TIRUAN, terletak di tangan uoollss ye.. Ayylaa jual yang ORIGINAL sahaja.. coz i love DMS360..!!



Pernahkah anda mendengar tentang :

Dermax Superskin 360 ?? Atau DMS 360 ??

Tahukah anda DMS terlaris di pasaran dan telah di iktiraf di  7 buah negara Asean.. Hebat bukan?? DMS 360 menjanjikan wajah bersih berseri hanya dalam 7 hari sahaja..
Ya !! 7 hari sahaja..!!
Napa?? Tak percaya ehhh ??

Takut nk cuba ??
Tak yakin ??

atau anda lebih suka mengalami derita muncul
jerawat yg menyakitkan dan hodoh ?? Tepuk dada, tnya selera ^_^

DMS 360 berfungsi untuk :

mencerahkan & menyerikan kulit
menghilangkan flek2 hitam, parut jerawat
membantu proses regenerasi & peremajaan kulit
membaiki sel kulit mati
mengecilkan pori-pori

DMS 360 juga dikatakan hebat kerana :

Merupakan rahsia kulit putih, mulus dan berseri2 Artis Korea
Seminggu saje sudah kelihatan bezanya
Mampu membersihkan sampai ke dlm pori2 wajah
Boleh digunakan pada tubuh dan juga wajah
Mencerahkan dengan sempurna & menghilangkan jeragat serta jerawat 

produk ini juga lulus kkm & gmp .. halal & tiada mercury..

Rasai sendiri kehebatan DMS 360 !!

Ternyata DMS 360 membantu :

membunuh dan menghilangkan jerawat
merawat kulit kusam 
merawat kulit kendur menjadi tegang
menghilangkan pingmentasi dan jeragat
mencerah dan memutih secara semula jadi 
melembutkan kulit
memberi keyakinan kepada si pemakai 
tiada lagi camera 360
original muka bersih dari noda noda black n white

DMS 360 yg TERBUKTI mampu merawat :-

√ Jerawat / Parut Jerawat
√ Blackhead / Whitehead
√ Cela / Tompokan Hitam
√ Liang Pori Terbuka
√ Jeragat / Pigmentasi
√ Mencerahkan Kulit
√ Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak
√ Meratakan Tona Kulit Muka
√ Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus
√ Mengawal Minyak Berlebihan
√ Memberi Kelembapan Kulit
√ Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yg Rosak
√ Melambatkan Proses Penuaan
√ Menegangkan Kulit Muka





Tak perlu berbedak tebal tebal lagi !! Lupakan saje bedak anda.. Kini cukup hanya dengan satu sapuan sahaja.. Terus cantik putih gebasss uoollssss ♥♥

Siapa yang sesuai menggunakan produk DMS360 ??

♥ wanita dan lelaki
 ibu mengandung
 kanak-kanak seawal usia 12 tahun
♥ mereka yang mempunyai kulit sensitif
♥ mereka yang mempunyai masalah  kulit rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi bahan kimia
♥ ingin wajah glowing dan bersih cela
♥ masalah kulit berjerawat
♥ masalah tona kulit tidak sekata atau sunburn
♥ masalah jeragat

================================================================== Now ayylaa nak cerita satu2 kelebihan setiap item keluaran DMS360 ni.. Memang terbaikkkk lah.. Loose sabun, serum n foundation pon ade.. so, don't worry ye ^_^


SERUM SUPER STEMCELL

HARGA : RM150 1box = 10 amp
HARGA : RM80 , half box = 5 amp

DMS SUPER STEMCELL SERUM :

 Xde suntik2 !! xpayah telan2 !!
 Hanya sapu je kat muka !!
 Serum meresap sampai 7 lapisan
 Teknologi terbaru dan terhangat 
 Kesan seawal 3 hari
 100% ekstrak epal

Kulit muka semakin :

♥ Anjal & cerah beseri2
♥ 5x awet muda
 Xde kedutan & garisan halus
 Boleh hilangkan eyebag
♥ Boleh rawat kulit yg rosak akibat guna kosmetik yg ade bahan kimia
 Menghilangkan parut jerawat
♥ Jeragat semakin pudar & hilang
 Pori2 dimuka mengecil

Cara pemakaian :

1. Cuci muka dengan sabun DMS360
2. Lap muka sehingga kering
3. Sapukan serum keseluruhan muka hingga meresap kedalam kulit
(sebelum night cream)
**Sekotak ade 10 botol.. 1 botol untuk 3/7 kali/hari penggunaan..

==================================================================


SUPERNOVA DMSONE STEMCELL 24K GOLD

HARGA : RM 160 , 1 box = 10 amp
HARGA : RM 85 , half box = 5 amp
* FREE POSTAGE
* FREE gift

Rasailah kehebatan DmsOne Stemcell 24k Gold :
 Bio nano emas 24K memulihkan lapisan kulit paling dalam 
 Merawat kulit ketika tidur
 Meningkatkan penghasilan kolagen terutama ketika anda tidur
♥ Memulihkan kulit daripada garisan dan kedutan
♥ Meningkatkan sel-sel baharu kulit wajah

Cara pemakaian :

1. Cuci muka dengan sabun DMS360
2. Lap muka sehingga kering
3. Sapukan serum keseluruhan muka hingga meresap kedalam kulit
(sebelum night cream)
**1 amp untuk 3/7 kali penggunaan.. bergantung kepada cara sapuan..

==================================================================


360 GLOWING SERUM

HARGA : RM100
20ml

Sangat sesuai untuk pengguna yang :

 kulit sensitif
 kulit berjerawat/berjeragat
 kulit berminyak
 kulit kusam
 tona wajah tidak sekata
 wajah gelap tapi bdn putih
 kulit muka terbakar akibat sinaran uv
 kulit muka kering/menggelupas

Kebaikan Serum Glowing :

 Menghalus dan menggebukan kulit
 Merawat kulit berjeragat
■ Memperbaiki, menegang dan menganjalkan kulit
 Mengatasi kulit kusam dan berkedut
 Mengatasi kulit berminyak
■ Mengembalikan keremajaan kulit
 Memperbaiki tisu & sel bawah kulit
 Melindungi kulit dari sinaran UV
 Anti kedutan yang sangat hebat
 Mengembalikan keremajaan kulit

Cara pemakaian :

1. Cuci muka dengan sabun DMS360
2. Lap muka sehingga kering
3. Sapukan serum keseluruhan muka hingga meresap kedalam kulit
(sebelum night cream)

==================================================================


VITAMIN C BOOSTER SERUM

HARGA : RM150
30ml

Kebaikan Vitamin C Booster Serum :

 Sgt pantas bertindak utk putih kan kulit
 Memudarkan bintik hitam
 Mencerahkan kulit kusam
 Berkesan untuk Pigmentasi & jeragat/melasma
 Mengurangkan penampilan kedutan
 Melindungi kulit dari sinar matahari
 Memulihkan sel kulit rosak
 Memudarkan tompok penuaan
 Tidak mengeringkan kulit
♥ Diperkaya dengan asid hyaluronic untuk melembabkan kulit
 Sesuai untuk semua jenis kulit


Cara pemakaian :

1. Cuci muka dengan sabun DMS360
2. Lap muka sehingga kering
3. Sapukan serum keseluruhan muka hingga meresap kedalam kulit

(sebelum night cream)


==================================================================





DMS360 FOUNDATION

360 CREAM 4D FOUNDATION : RM 100
360 CREAM DIAMOND : RM 100
360 5D HYBRID FOUNDATION : RM 100
HYBRID CC CREAM : RM 100

Tak perlu CAMERA 360 !!
Tak perlu compact powder !!
Hanya guna DERMAX SUPERSKIN 360 !!




==================================================================



SET ASAS DMS360

HARGA : RM 139
* FREE POSTAGE
* FREE gift

Tak perlu CAMERA 360 !!
Hanya guna DMS 360 !!

Set Asas Terdiri Daripada :

1 Dermax SuperSkin 360 Cream (untuk Siang)
 1 Dermax SuperSkin 360 Cream (untuk Malam)
 1 Bar Soap Cleanser

Super Cream (Day & Night Cream) Efektif Untuk :

 Mencerah & menyerikan wajah
 Menghilangkan pigmentasi yang tebal
 Menghapuskan jerawat dengan berkesan
 Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
 Menjadikan kulit lebih awet muda dan anjal 

==================================================================



SET CANTIK DMS360

HARGA : RM 239
* FREE POSTAGE
* FREE gift

Set Cantik Terdiri Daripada :

 1 Dermax SuperSkin 360 Cream (untuk Siang)
 1 Dermax SuperSkin 360 Cream (untuk Malam)
 1 Bar Soap Cleanser
 360 Glowing Serum

==================================================================



SET CANTIK TERUS DMS360

HARGA : RM 339
* FREE POSTAGE
* FREE gift

Set Cantik Terus Terdiri Daripada :

 1 Dermax SuperSkin 360 Cream (untuk Siang)
 1 Dermax SuperSkin 360 Cream (untuk Malam)
 1 Bar Soap Cleanser
 360 Glowing Serum
 Foundation 360 Cream 4D

==================================================================



SET TERLAJAK CANTIK 5D DMS360

HARGA : RM 339
* FREE POSTAGE
* FREE gift

Set Terlajak Cantik 5d Terdiri Daripada :

 1 Dermax SuperSkin 360 Cream (untuk Siang)
 1 Dermax SuperSkin 360 Cream (untuk Malam)
 1 Bar Soap Cleanser
 360 Glowing Serum
 5D Hybrid Foundation

==================================================================


SET TERLAJAK CANTIK HYBRID DMS360

HARGA : RM 339
* FREE POSTAGE
* FREE gift

Set Terlajak Cantik Hybrid Terdiri Daripada :

 1 Dermax SuperSkin 360 Cream (untuk Siang)
 1 Dermax SuperSkin 360 Cream (untuk Malam)
 1 Bar Soap Cleanser
 360 Glowing Serum
 Hybrid CC Cream

==================================================================
.
.
.
.
.
.
.
v
Ok.. sekarang ni kite tukar plak kalau kite padankan DMS360 dengan Serum Stemcell plak.. kiranya, gantikan Serum Glowing dgn Serum Stemcell.. Lagi meletops cantik uooollsss tau.. sangat sesuai bg yg ada problem jeragat..
harga pon lain ye.. Ayylaa bg 2 pilihan harga.. bezanya pada kuantiti Serum Stemcell.. 


SET STEMCELL

HARGA : RM289 (**10 botol serum stemcell)
HARGA : RM219 (**5 botol serum stemcell)
* FREE POSTAGE
* FREE gift


SET STEMCELL 4D

HARGA : RM389 (**10 botol serum stemcell)
HARGA : RM319 (**5 botol serum stemcell)
* FREE POSTAGE
* FREE gift


SET STEMCELL 5D

HARGA : RM389 (**10 botol serum stemcell)
HARGA : RM319 (**5 botol serum stemcell)
* FREE POSTAGE
* FREE gift


SET STEMCELL HYBRID CC

HARGA : RM389 (**10 botol serum stemcell)
HARGA : RM319 (**5 botol serum stemcell)
* FREE POSTAGE
* FREE gift

Ok now uoollsss boleh telek, tenung n fikirkan mane yg nak ye.. or boleh je contact ayylaa.. ayylaa sudi membantu.. ^_^
==================================================================
Dah habis tgok produkkan? Dah kaji kelebihan2 produk DMS 360 ni kan.. Ok jom kita tgok hasil testimoni dari pengguna DMS 360.. anda pasti teruja ^_^ key utk success adalah : YAKIN + USAHA + SABAR + ISTIQAMAH


 
 































 


Mari mula ubah rutin lama dan amalkan produk Superb ini : DMS 360 sekarang..!!
Tiada ruginya mencuba sebabnya DMS360 telah terbukti hebat..!! Yakinilah produk DMS360 tanpa was-was..

 Halal
 Selamat
★ Tiada merkuri
★ 100% bebas bahan kimia
★ Menggunakan ramuan semulajadi
★ Berstatus GMP
★ Kelulusan KKM
★ Keluaran Malaysia
★ Buatan Melayu Islam
★ Menang International Award
★ Teknologi hybrid
★ Mesra wuduk dan solat
★ Tidak berminyak
★ Tiada kesan sampingan

Pastikan ORIGINAL SAHAJA.. Produk ini sudah terlalu banyak FAKE, malah ramai give up pakai produk DMS kerana tersalah beli yg fake dari pemborong/kedai2 jamu..
Oleh itu, pastikan uooollsss beli dengan AGEN / STOKIS SAH DMS360.. Kualiti dan keselamatan produk terjamin.. Malah bimbingan disediakan secara ekslusif utk uooollllsss...

★ sms/whatsapp 017 847 4478 ayylaa 
★ sms/whatsapp 017 847 4478 ayylaa 
★ sms/whatsapp 017 847 4478 ayylaa 

Anda Mula Anda Cantik Segera !!
Hanya dengan DMS 360 anda mampu menyerlahkan lagi kejelitaan anda..
#TerpaksaCantik #DmsAyylaaFiza #agenDMS360

Saya sudah, anda bila lagi ??

KHAS UNTUK YANG BERMASALAH JERAGAT >> GLOWING SPEED by DMS360 << KLIK SINI
TERBARU..!! LEBIH HEBAT >> DMS ONE by DMS360 << KLIK SINI

AMARAN : SILA DAPATKAN PRODUK DMS360 DARI STOKIS/AGEN SAH DMS360 YANG BERDAFTAR & ADA CARD VVIP AGEN YE.. SOK KALAU MUKA ROSAK, TERUK HASIL PEMBELIAN DARI LANUN2 CETAK ROMPAK, JANGAN SALAHKAN KAMI TAU.. hati2 ye..!!


Dapatkan produk DMS dari PENGEDAR SAH DMS360.. Ayylaa stokis/agent kat MELAKA ^_^ so tak perlu ragu2 lagi tau.. Meh roger2 nanti kita deal ye..



100% ORIGINAL  STOKIS MELAKA  AGENT SAH DMS360  COD MELAKA
POS SELURUH MALAYSIA ✿ DMS AYYLAA FIZA  0178474478
FREE CONSULTATION DAN GUIDE PENGGUNAAN DMS YANG BETUL

♥ ♥

Follow, Add Friend & Like our Facebook Page/Profile :
sms/whatsapp 017 847 4478 ayylaa
email cikayylaa@gmail.com

 Thank You. Please Come Again. 
 VIEW SEMUA SENARAI PRODUK DMS DISINI 

24 comments:

noor sakinah said...

nak beli camana?

cik ayylaa said...

Any Inquiry/Order :
✿ sms/whatsapp 017 847 4478 ayylaa
✿ email cikayylaa@gmail.com

Unknown said...

sya dah pakai dms ni.. beli dari sini.. so far x digalakkan pakai bedak.. sy just apply foundation 4d lpas pkai day cream.. Kulit lg glowing.. best sgt.. sebab ayylaa kate klau pakai bedak boleh rosakkan kulit n pori2 tersumbat..

Ezzy Teknik said...

tq ayylaa.. good servis..!! trusted seller.. n thx 4 tips2 kecantikan yg u bg.. nnti i repeat order lps set i pakai hbs..

Anonymous said...

hi sis,sy nak cod di melaka.area ayer keroh.bly ka?ws sy 0166242630 tq :)

Intan Azura said...

saya dah cuba dms360 ni ^^ terbaikkkk.... kulit makin cantik jeww....

Anonymous said...

ayyla stokis/agen mlka ye? blah mne?

cik ayylaa said...

yg tinggalkan no telefon ayylaa dh whtsapp ye ^_^
sya agen sah dms360 di melaka.. area bukit katil, bukit baru, pokok mangga, bachang, ayer keroh, semabok.. hihi.. nak cod sluruh melaka pon boleh..
pape boleh roger2 sya >> 0178474478 ayylaa syafiza
#posseluruhmalaysia

sarah said...

pernh beli yang fake.konon2 nak yang murah, then belila...end up muka xelok2 n makin terukkkkkk!! berlarutan beberapa months...my frenz suggestkn beli with agen/stokis sah DMS...now, muka dh start okay balik.the best part is, agen sah DMS they'all bgi free consultation & tips...follow & sabar, confirm muka akan ok.. i bg 10 stars to DMS & miss ayla ♥

Cik Kiah said...

terbaikkkkkkkk..

Aku said...

sis..sy pkai set glowing speed and siang, tambah $d foundation tp muka sy berkilat sgt kalo xpkai bedak
bila pkai bedak jd kering plak..huhu..leh advise x? whassap
pls; 0194249797

cik ayylaa said...

hi @aku :) seeloknya jgn pkai bedak.. sebb bedak akan buat muka bertambah kusam.. compact powder jugak akan menyumbatkan pori2 muka..

Anonymous said...

Klau pkai dms360 means xleh makeup ke?

cik ayylaa said...

boleh.. masih bleh pkai blusher dll.. compact powder je dh tak perlu :)

MissDaisy said...

Kalau pkai stemcell dms saja boleh ke?

MissDaisy said...

Kalau pkai stemcell dms saja boleh ke?

cik ayylaa said...

MissDaisy, boleh cuba stemcell dms dulu..

zaitul akma said...

Hai sis. Untuk sabun sahaja ade x? Kalau boleh nk cod area ayer keroh. 0148034378

Anonymous said...

Assalam sis..nk tanya...saya pakai dms ni dah 3 bulan..tapi kenapa kulit muka mcm ade kesan lepuh...sedikit merah...so buat masa ni saya just apply krim siang saje..krim mlm saya stopkan dulu.boleh tolong guide tak

cik ayylaa said...

wslm.. beli di mana?.. original tak?? whatsapp sya ye 0178474478 nanti sya guide ^_^

Anonymous said...

beli ngan member saya...ok nanti saya wassup tq..

Aus Santego said...

set glowing speed .. texture cream siang dia sama mcm malam yer cuma warna je lain kan?

cik ayylaa said...

lain.. whatsapp 0178474478

Fadly Zte said...

cik ayla bleh guide sy x... sy pki dms kulit sy jd menggelupas

I ♥ Cats

Cats L♥ver