♥ For More Update Please Like Our Page ^_^ ♥

ORDER NOW

 Thankx kerana shopping di sini 

Pembelian online di Ayylaa's Beauty House boleh dilakukan dengan cara berikut :-

1. Pilih barang-barang yang diinginkan.. Kenalpasti jumlah yang perlu dibayar.. Tambah harga postage jika harga barangan tersebut tidak termasuk kos penghantaran..
(perlu bantuan?? whatsapp/sms 017 847 4478 atau email kami di cikayylaa@gmail.com atau inbox FB kami dengan menyatakan order anda seperti -- jenis produk, kuantiti & lokasi barang akan dipos.. pihak kami akan membantu anda dengan menyatakan jumlah yang perlu dibayar termasuk postage..)

2. Buat pembayaran melalui mesin CASH DEPOSIT atau ATM TRANSFER atau ONLINE-INTERNET BANKING.. Pihak kami menyediakan pilihan BANK seperti di bawah :
(jumlah bayaran cth RM21.90 tidak dapat diterima melalui mesin CASH DEPOSIT, jadi anda boleh membuat bayaran genap RM30.00.. baki RM8.10 akan dipulangkan sekali dengan barangan yang akan dipos..)


NAMA PEMILIK AKAUN : Norshafiza binti Md Isa @ Mohd Isa
NO AKAUN MAYBANK : 154110075329


NAMA PEMILIK AKAUN : Norshafiza binti Md Isa @ Mohd Isa
NO AKAUN CIMB : 04060099410527


3. Sila lengkapkan ORDER FORM dibawah dengan butiran yang diperlukan setelah anda membuat pembayaran.. Bukti pembayaran adalah SANGAT PENTING.. Order form yang tidak lengkap TIDAK AKAN DILAYAN.. Pesanan anda akan diproses serta merta dan barang akan di pos sehari selepas bayaran di buat (kecuali Ahad, Cuti Umum dan Sabtu minggu pertama)
(kami menggunakan khidmat POS Laju Malaysia.. barang anda akan sampai dalam masa 1-3 hari bekerja bergantung pada servis POS Laju..)

4. Tracking number akan di update di SINI pada keesokan harinya..


I ♥ Cats

Cats L♥ver