♥ For More Update Please Like Our Page ^_^ ♥

HARGA TERKINI DI Ayylaa's Beauty House

UPDATED HARGA TERKINI..!! (latest update 06/06/2017)

* CARA UNTUK CARI PRODUK DGN CEPAT :
TEKAN "CONTROL F" then TYPE NAMA PRODUK YG DICARI ^_^
(harga termasuk postage kecuali dinyatakan tidak)

Perniagaan di Ayylaa's Beauty House adalah secara online dan offline.. Semua produk dihantar menggunakan POSLAJU sahaja.. COD dikawasan Melaka Tengah.. Harap Maklum.. tq ♥♥

UTK ORDER PILIH SALAH SATU CARA DI BAWAH :
 sms/whatsapp ayylaa 0178474478
 email cikayylaa@gmail.com
 isi order form


SKINCARE (SET ASAS) 
================

★ SET ASAS DMS360 : RM139
★ SET ASAS CERMIN SERI : RM120
★ SET ASAS GLOWING SPEED : RM169
★ SET ASAS DMS ONE : RM150



SERUM 
======

 360 SERUM GLOWING : RM100
 SERUM SUPER STEMCELL (10 amp): RM150
 SERUM SUPERNOVA 24k GOLD(10 amp): RM160
★ SERUM VIT C BOOSTER : RM150
★ SERUM PRO WHITE : RM199


FOUNDATION 
===========

 360 CREAM 4D : RM100
 360 CREAM DIAMOND : RM100
★ 5D HYBRID FOUNDATION  : RM100
★ HYBRID CC CREAM : RM100


SUPPLEMENT : PUTIH,CANTIK,SIHAT
===========================

★ PEARLAQUEEN : RM150
★ SUPERSKIN : RM150
★ GLUTAX : RM150
★ CELL PRO : RM120


COFFEE & PRODUK LANGSING
=========================

 LOVE SLIM : RM100
 MISS ME : RM100
★ FAT AWAY CHOCO RM120
★ COFFEE MONATOX : RM75

★ COFFEE AUUMM : RM120


PENJAGAAN WANITA
==================

 FAMININE WASH : RM69
 BURST UP : RM120
★ SCRUB RM120



Dapatkan produk DMS dari PENGEDAR SAH DMS360.. Ayylaa stokis/agent kat MELAKA ^_^ so tak perlu ragu2 lagi tau.. Meh roger2 nanti kita deal ye..



100% ORIGINAL  STOKIS MELAKA  AGENT SAH DMS360  COD MELAKA
POS SELURUH MALAYSIA ✿ DMS AYYLAA FIZA  0178474478
FREE CONSULTATION DAN GUIDE PENGGUNAAN DMS YANG BETUL

♥ ♥

Follow, Add Friend & Like our Facebook Page/Profile :
sms/whatsapp 017 847 4478 ayylaa
email cikayylaa@gmail.com

 Thank You. Please Come Again. 
 VIEW SEMUA SENARAI PRODUK DMS DISINI 

Kenali Produk DMS Original VS Tiruan

Ayylaa sering diajukan soalan tentang bagaimana nak mengenal pasti produk tiruan dan produk original DMS360.. so, ayylaa buat entry ni utk rujukan uooollsss ye.. sedikit sebanyak dapat membantu uoollss mengenal pasti produk original keluaran DMS360.. Tak mahulah nanti uoollss tersalah beli kemudian menderita kemudian hari.. sape nak jawap nanti???



Belilah dengan agen-agen / pengedar sah / stokis dms360
Ni memang sgt2 penting.. Beli dengan kami yg ade Authority VVIP card dms SAHAJA..!! Kami ade individual id number ye.. Bukan sembarangan membeli dgn pemborong/kedai2 jamu hanya kerana harga mereka lebih murah..

Harga yang HQ tetapkan sudah amat berpatutan dengan kualiti produk dan ramuan yang bermutu.. Malahan produk-produk dms menggunakan teknologi dermatologi dari korea dengan hanya menggunakan bahan semulajadi tanpa bahan kimia merbahaya.. 

So kat sini ayylaa nak tekankan :>> beli dgn agen confirm ori..



Dapatkan packaging terkini (latest)
Kenapa perlu dapatkan packaging terkini?? Sebab ni je salah satu usaha HQ nak membanteras barang tiruan..!! Stokis2 & agent2 sah DMS ambil brg dgn HQ, jadinya kami sentiasa dpt packaging yang paling latest..

Gambar kat atas tu adalah LATEST packaging bagi set asas DMS360, Glowing Speed 24k Gold dan DMSONE..

TIADA SEAL (DIBALUT PLASTIK)
TIADA HOLOGRAM/QR CODE
ADA GAMBAR LELAKI HENSEM.. hihihi..

PERHATIAN!!

KRIM DMS360 TERBARU TELAH DIUPGRADE FORMULASINYA
DAN TIDAK AKAN DITUNJUKKAN SECARA PUBLIC
BOLEH WHATSAPP AYYLAA KALAU NAK TENGOK YE

Wajah terbaru set asas original dari HQ DMS360 selain dari gambar di atas bukan milik DMS ya.. Semua tu tiruan yang sedang berleluasa.. Sila perhatikan dengan baik..

Packaging Glowing speed 24k gold juga sudah berubah, pastikan anda lihat dengan teliti dan beli dengan AGENT SAH DMS sahaja..

Website ini menggunakan packaging terbaru DMS360, direct stok dari HQ

=======================================================

PENGUMUMAN
HQ DMS360 tiada pemborong atau runner !!

System DMS ialah 
HQ -> STOKIS NEGERI (VVIP) -> VIP -> QUEEN -> PRINCESS -> DIVA

 

Tawaran untuk bergelar AGENT DIVA DMS RM500 masih terbuka.. Cepat2 whatsapp Ayylaa 0178474478..

=======================================================

Lihat video yang telah saya sediakan buat tontonan anda semua..

VIDEO EKSLUSIF

Lihat dengan teliti.. Latest packaging DMS360 dan Glowing Speed FAKE!!
Founder DMS sendiri turun padang tengok barang FAKE DMS..

Jom tgok produk FAKE atau SALAH FAHAM sebagai PRODUK DMS..
Refer contoh-contoh di bawah ni ya.. Memang berlambak..!! Ayylaa malas sebenarnya nak kupas isu ni.. Tapi kesian kat uoollss, nanti wajah uoollss yg jadi mangsa..












Ayylaa mohon ya pada semua, berhati-hati kerana ciri-ciri krim bermerkuri ini terdapat pada krim FAKE.. Jangan kerana sayang duit poket, anda tidak prihatin terhadap wajah anda..

Jangan tersilap beli :) Belilah dengan AGENT SAH DMS.. Kebanyakkan agent sah dms membuat jualan secara online.. Tidak offline seperti meletakkan produk dms di kedai-kedai jamu atau kosmetik.. Yg murah2 kat L*Z*** and S**P** tu pon fake tau..

Kenapa kena beli dgn Agent Sah DMS??
Ini kerana kami amat mengutamakan kecantikan wajah anda.. Tugas kami bukan sahaja menjual dan mempromosikan produk dms tetapi sebagai penasihat anda.. Bukan jual pastu blah ye.. huhu..

Apa masalah kulit yang anda hadapi?
Apa masalah yang ingin kalian atasi?
Bagaimana menggunakan produk kecantikan dms?
Apa patut anda lakukan jika berlaku healing crisis selepas menggunakan dms?

Maka semua persoalan ini anda tidak akan dapat jika anda beli di kedai/portal jualan online yang anda tidak kenal seller nya.. Kebiasaan bila kita beli, bayar dan pergi.. Tiada hubungan kan? Penjual pula hanya sekadar menjual tanpa mengambil berat masalah yang anda hadapi..

Ingatlah uoollss bhwa kecantikan anda adalah tanggungjawab kami dan anda juga.. Betul ke betul? ^_^

Nak cantik, nak miliki kulit wajah yang sihat maka pakar kecantikan kalian haruslah tahu membantu anda sehingga anda mendapat seperti yang anda idamkan.. Barulah bestkan..

Jika dms sudah berjaya mengatasi masalah kulit ayylaa sendiri, masakan tidak anda?

So, fahamkan kenapa ayylaa war-warkan produk imitasi atau klon dms360 supaya uoollss tidak salah membeli ya.. Kita tiada niat mahu jatuhkan syarikat yang lain, tetapi bagi mereka yang benar-benar mahu dapatkan produk dms360 yang original/ asli maka belilah dari stokis dan agen yang sah.. Senang abes cerita..

Pembelian Terus Secara ONLINE..

whatsapp ayylaa >> KLIK SINI <<


=======================================================

Nah ayylaa payung packaging2 latest produk2 keluaran DMS..

Sabun original DMS360/GLOWING SPEED/DMSONE loose sudah dikeluarkan dalam kotak!! ye dalam kotak ye.. bukan jualan lambak tanpa kotak tu..


Ini merupakan packaging terbaru Serum glowing, 4d dan 5d foundation..

Lepas ni akan ade kotak pulak.. hehehe..

Produk kurus yang HOT sesangat ni, nama baru nye FAT LOSS..

Ni pulak produk2 baru DMS..

Serum Pro White
Serum Vit C Booster
Faminine Wash
Burst Up
Scrub

Perfect Slim Patch

Untuk hilangkan keraguan dan silap beli produk tiruan/fake, sekali lagi ayylaa sarankan.. Belilah dengan agent sah sahaja..
Kalau uoollss sayang wajah uoollss, maka belilah yang original.. ^_^
Jika uoollss sayang duit uoollss, maka boleh order FAKE/TIRUAN, tetapi kami agen-agen DMS tidak akan bertanggungjawab terhadap apa yang bakal terjadi kepada anda.. ok deal??

Untuk pelanggan dms yang membeli melalui ayylaa, pembelian kali kedua dan seterusnya (repeated customer), ayylaa bg harga diskaun ye.. Dan yg pasti, uoollss akan dapat khidmat nasihat secara percuma 24 jam selama uoollss menjadi pelanggan ayylaa.. itu janji ayylaa.. In shaa Allah..

Dapatkan produk DMS dari PENGEDAR SAH DMS360.. Ayylaa stokis/agent kat MELAKA ^_^ so tak perlu ragu2 lagi tau.. Meh roger2 nanti kita deal ye..



100% ORIGINAL  STOKIS MELAKA  AGENT SAH DMS360  COD MELAKA
POS SELURUH MALAYSIA ✿ DMS AYYLAA FIZA  0178474478
FREE CONSULTATION DAN GUIDE PENGGUNAAN DMS YANG BETUL

♥ ♥

Follow, Add Friend & Like our Facebook Page/Profile :
sms/whatsapp 017 847 4478 ayylaa
email cikayylaa@gmail.com

 Thank You. Please Come Again. 
 VIEW SEMUA SENARAI PRODUK DMS DISINI 

FAT AWAY by DMS360 ♥ kurus sepantas 1 minggu

Fat Away Produk Kuruskan Badan dari DMSONE DMS360!!

Ayylaa ade berita baik utk uoolllsss yg nak kurus dgn selamat.. Yg nak kurus tanpa jamu n herba.. sebb kadang2 ade badan yg tak boleh nak terima produk berasaskan herba kan.. so, uoollss boleh try produk terbaru keluaran DMS360 DMSONE ni.. Amat bagus bagi uoolls yg nak buang segala lemak dlm badan tu.. Nama pon FAT AWAY kan.. Dgn rasa coklat nye, ibarat korang mkn gula2 coklat sehari sebijik, tetiba lemak hilang.. hehehe..

Melalui feedback2 customer ayylaa, FAT AWAY ni dikatakan lebih pantas menurunkan berat badan berbanding Miss Slim DMS360 tau.. Bayangkan Miss Slim yg power tu, Fat Away boleh tandingi..!! Kompem tak nyesal cuba tau..

Ramuan 100% organik.. Bukan jamu atau herba..



Fat Away Choco
Kurus dalam 7 hari !!

Produk ini berasaskan makanan yang memberikan kesan kurus kepada badan.. Tidak mengandungi sibutramine atau apa sahaja bahan yang membahayakan kesihatan..



Apa ada dalam sebotol FAT AWAY CHOCO ni :-

Serbuk Konjac 
Melindungi/mengurangkan penyakit berkaitan system usus, serta membersihkan dinding perut

 Kacang Ginjal Putih 
Agen penyerap perisa dlm makanan, kaya dgn serat & nutrient yg membekalkan mineral, vitamin @ protein. Dpt memberi rasa kenyang yg lama

 Mangga Africa 
Tinggi serat, zat garbonesis irvingia bantu kontrol produksi enzim leptin yg mna boleh kawal otak kita dr fikir tentang lapar!

♥ Ektrak Tepung Buah 
Sumber prebiotic, kandungan kabohidrat yg tinggi

 Teh Hijau 
Khasiat yg sgt bagus utk penurunan berat badan, mengawal gula serta rendah kafien, mencantikkan kulit. Jika anda kurus kulit tidak menggeleber

 Kopi Hijau 
3x ganda kesan penurunan berat badan dan pantas membakar lelemak tepu

 Serbuk Gandum @ Serbuk Coklat 
Pengganti karbo yg tinggi serat

 Gracinia Combogia 
Atau asam keping, sudah tentu agen yg mengelakkan lemak dr terkumpul dan tepu




FAT AWAY CHOCO mampu menurun kan berat badan, mencairkan lemak tepu anda hanya dalam 7 hari.. Flushh Away lemak mu!!

Kelebihan FAT AWAY :-

Membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol
Membantu menguatkan imun sistem dalam badan 
Membantu menyingkirkan toksik dalam badan
Membantu meningkatkan kalsium pada tulang
Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu dengan menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda
Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan
Membantu menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit
Meningkatkan tenaga dan badan lebih berasa cergas dan sihat
Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan
Membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah dari menjadi kusam



7 kelebihan utama anda bakal rasai :-

Detoxification (penyingkiran toksin)
Burn fats (pembakaran lemak)
Prevent constipation (mencegah sembelit)
Prevent diarrhoea (mencegah cirit birit)
Increase metabolism (meningkatkan metabolisma badan)
Anti oxidant (anti oksida)
Anti aging (anti penuaan)
Provides calcium for bones (bekalkan kalsium kepada tulang)

Cadangan pemakanan :-
1 biji sehari
Dikemam untuk lebih berkesan
Amalkan pengambilan air masak sekurang-kurangnya 2-3 liter sehari
atau
mengikut kadar berat badan anda

Satu kotak mengandungi 21 tablet
Dimakan untuk 21 hari

Nota : Tidak diambil ketika sedang period ya !!



FAT AWAY CHOCO

HARGA : RM120
* FREE POSTAGE



Meh tgok feedback mereka yang puas hati dengan FAT AWAY DMS ni..


 
 
 

Dapatkan produk DMS dari PENGEDAR SAH DMS360.. Ayylaa stokis/agent kat MELAKA ^_^ so tak perlu ragu2 lagi tau.. Meh roger2 nanti kita deal ye..



100% ORIGINAL  STOKIS MELAKA  AGENT SAH DMS360  COD MELAKA
POS SELURUH MALAYSIA ✿ DMS AYYLAA FIZA  0178474478
FREE CONSULTATION DAN GUIDE PENGGUNAAN DMS YANG BETUL

♥ ♥

Follow, Add Friend & Like our Facebook Page/Profile :
sms/whatsapp 017 847 4478 ayylaa
email cikayylaa@gmail.com

 Thank You. Please Come Again. 
 VIEW SEMUA SENARAI PRODUK DMS DISINI 

DMS ONE ♥ by DMS360

PENJIMATAN HEBAT!! Kami bawa kan
SET DMSONE EXCLUSIVE yang lengkap dan wajib uooolllllsss beli.. Nape wajib beli??.. sebab set ni dh jimat sgt2 n lengkap.. hanya RM199.90 xde tambah lain2 dah..





Ni produk terbaru n PALING HOT sekarang ni.. Beribu2 kotak order, habis laju bersih disapu agen2 DMS..

Set Dms One Exclusive ni mengandungi :
Sabun madu
Krim Siang
Krim Malam
Serum Glowing
CC cream

Set yg lengkap ni hanya RM199.90.. kalau sebelum ni, pemakaian yg lengkap perlu beli :
DmsOne set asas RM150
Serum glowing RM100
CC hyrid cream RM100
So, total dah RM350.. tp skrg hnya RM199.90 dah dpt produk yg lengkap.. perghhhh.. rugi tau xdptkan segera.. VERY LIMITED EDITION..

Dari segi keberkesanan?? Sape yg pkai produk-produk DMS pasti tau kehebatan produk2 keluaran kami.. terjamin cun lepas pkai.. boleh buang dh compact2 powder n toner2 uoollss tu.. hehe..

Nak berita gembira lagi x?? if uooollls beli 2 kotak DMSONE EXCLUSIVE ni, uoollss berpeluang sertai CABUTAN BERTUAH dari owner produk dan FREE KEAHLIAN/AGEN DMS.. so pasni, beli brg2 dms lain2 tu pon terus harga agen.. berbaloi kan??

2 x RM199.90 = RM399.80
Tp ayylaa bg RM320 shaja..

ye betul..!! 2 box SET DMS ONE EXCLUSSIVE hanya RM320 dan automatik uoollss dpt jadi agen.. tak pernah dlm sejarah tau nk jdi agen DMS modal hnya RM320.. cepat2 grab.. 

meh whatsapp laju2 >> 0178474478
www.wasap,my/60178474478

======================================================

Sekarang ni tengah heboh pasal DMS ONE.. Ye la produk ni baru je mendarat awal December 2016 lepas kat stokis2 tau.. DmsOne ni merupakan produk terbaru keluaran DMS 360 yg semestinya menjanjikan kesan dan kualiti yg terbaik.. 

Mcmane rupe dia?? Mcm kat bawah ni lah.. Ni latest packaging yg ohsemmmm n uoollss boleh dapatkan dari ayylaa tau.. ready stock okey ^_^ kompem 100% original.. Ayylaa stokis sah dms.. xlayan yg tiruan2 ni.. Beli yg ori, kompem puas hati..




Ape yg best tentang produk ni?? Kenapa semua heboh nak try DMSONE ni??

Personally ayylaa dh try dah set Dms One ni.. memang terbaikk..!! krim dia terus meresap dlm kulit.. xde nampak berminyak pon tau.. memang selesa sgt2 pakai.. Lagi best dari DMS360.. opppsssss..

Yang membuatkan DmsOne ni hebat kerana ianya dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi tau!! Xde bahan KIMIA ye.. So memang selamat!!
DMS ONE ini dibuat dari Extract buah-buahan yang kaya dengan vitamin A dan C.. Ianya bertindak utk mengantikan sel-sel kulit mati kepada sel kulit baru yang lebih anjal dan cerah..



Jom kita tengok bahan-bahan utama yang ada dalam produk ini :

♥ KRIM SIANG / DAY CREAM 
■ Mengandungi protein bijan (sesame protein) yang berupaya mengurangkan kesan yang disebabkan oleh terapi radiasi dan meneutralkan radikal bebas oksigen selain mampu menghalang pertumbuhan jerawat/ jeragat.. Jika disapu pada kulit muka, ia mampu mengurangkan kedutan di muka..
■ Mengandungi titanium dioxide yang berpotensi tinggi utk mengatasi masalah alergi atau sensitif di muka..

 KRIM MALAM / NIGHT CREAM 
■ Krim malam yang sangat bertindak aktif ini mengandungi BEESWAX ataupun LILIN LEBAH @ madu yang kaya dengan Vitamin A.. Ia mampu utk rawatan kulit seperti jerawat secara efektif.. Ia juga membantu utk tetap membuat kulit anda lembap, menggantikan sel kulit mati dan melindungi kulit dari kerosakan sinar matahari.. Kandungan anti bakteria, anti inflamasi dan sifaf antioksidan yg terdapat dalam lilin madu sangat bermanfaat bagi kulit wajah seperti jerawat eczema dan kulit kering..
Pengunaan berterusan mampu mempercepatkan proses pemulihan kulit wajah dgn cepat dan selamat..

♥ COLLAGEN SOAP 
■ Bahan yang terkandung dalam collagen soap iaitu sodium palmitate adalah bahan utama sabun muka dari palm oil.. Bahan ini digunakan kerana mempunyai sifat yang mampu membersihkan, meyingkirkan serta melembutkan kulit wajah.. Ia berasaskan dari minyak inti sawit yang bertindak luar biasa bagi mengekalkan lembutan kulit wajah tanpa bilasan berulang..
■ Mengandungi extract buah-buahan seperti cucumis melo(melon), buah zaitun dan oil fruit yang kaya dengan vitamin A dan C.. Haruman kekal dari sabun ini mengandungi pati buah-buahan yang dapat menyegarkan kulit muka dan menyingkirkan sel kulit mati.. Collagen soap ini sangat sesuai dijadikan sebagai sabun anti jerawat yang melembapkan dan merawat masalah kulit dengan cepat.. Menyingkirkan sel kulit mati tanpa bilasan berulang kali dan menyerap lebih cepat..
■ Mengurangi dan memulihkan masalah pada kulit muka dengan tona wajah yang sekata.. Sesuai untuk semua jenis kulit..





SUPERNOVA DMSONE STEMCELL 24K GOLD
HARGA : RM 1601 box = 10 amp
HARGA : RM 85 , half box = 5 amp
* FREE POSTAGE
* FREE gift

Rasailah kehebatan DmsOne Stemcell 24k Gold :
 Bio nano emas 24K memulihkan lapisan kulit paling dalam 
 Merawat kulit ketika tidur
 Meningkatkan penghasilan kolagen terutama ketika anda tidur
♥ Memulihkan kulit daripada garisan dan kedutan
♥ Meningkatkan sel-sel baharu kulit wajah

Cara pemakaian :

1. Cuci muka dengan sabun DmsOne
2. Lap muka sehingga kering
3. Sapukan serum keseluruhan muka hingga meresap kedalam kulit
(sebelum night cream)
**1 amp untuk 3/7 kali penggunaan.. bergantung kepada cara sapuan..



DMSONE 100% BERASASKAN AIR, MESRA WUDUK, MERESAP KE DALAM LAPISAN KULIT & TANPA BAHAN KIMIA TERLARANG !!!!


 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gold version DMSONE melambangkan KEMEWAHAN & KEUNGGULAN.. setanding dengan HASILNYA.. KONSISTEN >> 3HARI PERUBAHAN POSITIF.. 7 HARI PASTI BERSERI SERI TANPA BATASAN..

Dah tgokkan semua testimoni glowing mowing cantik tanpa bedak gitu.. pakai DMS One pastu pkai foundation2 dms.. memg letopppsss tau..

Sesuai untuk semua jenis masalah kulit wajah..
Bertukarlah segera kepada DMS ONE..
Formula terhebat telah dibawa khas dari Pengasas kami yang cukup hebat.. Harga juga mampu milik uooollsss..


SET ASAS DMS ONE 
(sekarang stock packaging baru seperti gambar di atas skali, bukan yg ni)
HARGA : RM 150
* FREE POSTAGE
* FREE gift

Set Asas DmsOne Terdiri Daripada :
 1 Day Cream (untuk Siang)
 1 Night  Cream (untuk Malam)
 1 Bar Collagen Soap




SET ASAS DMS ONE + DMS ONE STEMCELL GOLD
HARGA : RM 310
* FREE POSTAGE
* FREE gift

Set Ini Terdiri Daripada :
 1 Day Cream (untuk Siang)
 1 Night  Cream (untuk Malam)
 1 Bar Collagen Soap
 1 box DmsOne Stemcell Gold (10amp)


Jom kita layan lagi testimoni2 pengguna DMS ONE ni.. Memang cun2 tau..

 
 

 
 
 

Dapatkan produk DMS dari PENGEDAR SAH DMS ONE.. Ayylaa stokis/agent kat MELAKA ^_^ so tak perlu ragu2 lagi tau.. Meh roger2 nanti kita deal ye..



100% ORIGINAL  STOKIS MELAKA  AGENT SAH DMS ONE  COD MELAKA
POS SELURUH MALAYSIA ✿ DMS AYYLAA FIZA  0178474478
FREE CONSULTATION DAN GUIDE PENGGUNAAN DMS YANG BETUL

♥ ♥

Follow, Add Friend & Like our Facebook Page/Profile :
sms/whatsapp 017 847 4478 ayylaa
email cikayylaa@gmail.com

 Thank You. Please Come Again. 
 VIEW SEMUA SENARAI PRODUK DMS DISINI 

I ♥ Cats

Cats L♥ver