♥ For More Update Please Like Our Page ^_^ ♥

FAT AWAY by DMS360 ♥ kurus sepantas 1 minggu

Fat Away Produk Kuruskan Badan dari DMSONE DMS360!!

Ayylaa ade berita baik utk uoolllsss yg nak kurus dgn selamat.. Yg nak kurus tanpa jamu n herba.. sebb kadang2 ade badan yg tak boleh nak terima produk berasaskan herba kan.. so, uoollss boleh try produk terbaru keluaran DMS360 DMSONE ni.. Amat bagus bagi uoolls yg nak buang segala lemak dlm badan tu.. Nama pon FAT AWAY kan.. Dgn rasa coklat nye, ibarat korang mkn gula2 coklat sehari sebijik, tetiba lemak hilang.. hehehe..

Melalui feedback2 customer ayylaa, FAT AWAY ni dikatakan lebih pantas menurunkan berat badan berbanding Miss Slim DMS360 tau.. Bayangkan Miss Slim yg power tu, Fat Away boleh tandingi..!! Kompem tak nyesal cuba tau..

Ramuan 100% organik.. Bukan jamu atau herba..


Fat Away Choco
Kurus dalam 7 hari !!

Produk ini berasaskan makanan yang memberikan kesan kurus kepada badan.. Tidak mengandungi sibutramine atau apa sahaja bahan yang membahayakan kesihatan..


Apa ada dalam sebotol FAT AWAY CHOCO ni :-

Serbuk Konjac 
Melindungi/mengurangkan penyakit berkaitan system usus, serta membersihkan dinding perut

 Kacang Ginjal Putih 
Agen penyerap perisa dlm makanan, kaya dgn serat & nutrient yg membekalkan mineral, vitamin @ protein. Dpt memberi rasa kenyang yg lama

 Mangga Africa 
Tinggi serat, zat garbonesis irvingia bantu kontrol produksi enzim leptin yg mna boleh kawal otak kita dr fikir tentang lapar!

♥ Ektrak Tepung Buah 
Sumber prebiotic, kandungan kabohidrat yg tinggi

 Teh Hijau 
Khasiat yg sgt bagus utk penurunan berat badan, mengawal gula serta rendah kafien, mencantikkan kulit. Jika anda kurus kulit tidak menggeleber

 Kopi Hijau 
3x ganda kesan penurunan berat badan dan pantas membakar lelemak tepu

 Serbuk Gandum @ Serbuk Coklat 
Pengganti karbo yg tinggi serat

 Gracinia Combogia 
Atau asam keping, sudah tentu agen yg mengelakkan lemak dr terkumpul dan tepu



FAT AWAY CHOCO mampu menurun kan berat badan, mencairkan lemak tepu anda hanya dalam 7 hari.. Flushh Away lemak mu!!

Kelebihan FAT AWAY :-

Membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol
Membantu menguatkan imun sistem dalam badan 
Membantu menyingkirkan toksik dalam badan
Membantu meningkatkan kalsium pada tulang
Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu dengan menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda
Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan
Membantu menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit
Meningkatkan tenaga dan badan lebih berasa cergas dan sihat
Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan
Membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah dari menjadi kusam


7 kelebihan utama anda bakal rasai :-

Detoxification (penyingkiran toksin)
Burn fats (pembakaran lemak)
Prevent constipation (mencegah sembelit)
Prevent diarrhoea (mencegah cirit birit)
Increase metabolism (meningkatkan metabolisma badan)
Anti oxidant (anti oksida)
Anti aging (anti penuaan)
Provides calcium for bones (bekalkan kalsium kepada tulang)

Cadangan pemakanan :-
1 biji sehari
Dikemam untuk lebih berkesan
Amalkan pengambilan air masak sekurang-kurangnya 2-3 liter sehari
atau
mengikut kadar berat badan anda

Satu kotak mengandungi 21 tablet
Dimakan untuk 21 hari

Nota : Tidak diambil ketika sedang period ya !!


FAT AWAY CHOCO

HARGA : RM120
* FREE POSTAGE



Meh tgok feedback mereka yang puas hati dengan FAT AWAY DMS ni..

 
 
 

Need consultation?? cepat2 whatsapp ayylaa ye di 0178474478
Agen sah DMSONE/DMS360.. nanti ayylaa bantu uoollllsss ye.. muahhh cikeddd.. hihi..


♥ ♥ 

100% ORIGINAL
KAMI DI AYYLAA'S BEAUTY HOUSE ANTARA AGEN YANG SAH

BANDINGKAN HARGA KAMI !!

PENGHANTARAN :
Kami menggunakan POSLAJU..
Setiap item yang dihantar kepada pelanggan akan sampai dalam tempoh 1-3 HARI BEKERJA..
No rujukan item (Tracking Number) akan diberi selepas pengeposan dilakukan..

♥ ♥

Follow & Like our Facebook Page :

Instagram :
@shafi3za 

Any Inquiry/Order :
✿ sms/whatsapp 017 847 4478 ayylaa
 ✿ email cikayylaa@gmail.com
✿ click button di bawah
 Thank You. Please Come Again. 
✿ Harga SALE & PROMOSI terkini : KLIK SINI 

HARGA TERKINI DI Ayylaa's Beauty House

UPDATED HARGA TERKINI..!! (latest update 06/09/2016)

* CARA UNTUK CARI PRODUK DGN CEPAT :
TEKAN "CONTROL F" then TYPE NAMA PRODUK YG DICARI ^_^
(harga termasuk postage kecuali dinyatakan tidak)
sm : Semenanjung Malaysia
ss : Sabah dan Sarawak

Perniagaan di Ayylaa's Beauty House adalah secara online sahaja.. Semua produk dihantar menggunakan POSLAJU sahaja.. Harap Maklum.. tq ♥♥

UTK ORDER PILIH SALAH SATU CARA DI BAWAH :
 sms/whatsapp ayylaa 0178474478
 email cikayylaa@gmail.com
 isi order form

SKINCARE & SOAP 
==============

★ DERMAX SUPERSKIN 360 (DMS 360) SET ASAS : RM139 (sm) | RM139 (ss)
    (SABUN + DAY CREAM + NIGHT CREAM)
★ DERMAX SUPERSKIN 360 (DMS 360) SET CANTIK : RM239 (sm) | RM239 (ss)
    (SABUN + DAY CREAM + NIGHT CREAM + GLOWING SERUM )
★ DERMAX SUPERSKIN 360 (DMS 360) SET CANTIK TERUS : RM339 (sm) | RM339 (ss)
    (SABUN + DAY CREAM + NIGHT CREAM + GLOWING SERUM + CREAM 4D)
★ DERMAX SUPERSKIN 360 (DMS 360) SET CANTIK DIAMOND : RM339 (sm) | RM339 (ss)
    (SABUN + DAY CREAM + NIGHT CREAM + GLOWING SERUM + DIAMOND FOUNDATION)
★ DMS 360 SET TERLAJAK CANTIK 5D : RM339 (sm) | RM339(ss)
    (SABUN + DAY CREAM + NIGHT CREAM + GLOWING SERUM + 5D FOUNDATION)
★ DMS 360 SET TERLAJAK CANTIK HYBRID : RM339 (sm) | RM339 (ss)
    (SABUN + DAY CREAM + NIGHT CREAM + GLOWING SERUM + HYBRID CC CREAM )

★ DERMAX SUPERSKIN 360 (DMS 360) SET STEMCELL : RM289 (sm) | RM289 (ss)
    (SABUN + DAY CREAM + NIGHT CREAM + STEMCELL)
★ DERMAX SUPERSKIN 360 (DMS 360) SET STEMCELL 4D : RM389 (sm) | RM389 (ss)
    (SABUN + DAY CREAM + NIGHT CREAM + STEMCELL + CREAM 4D)
★ DERMAX SUPERSKIN 360 (DMS 360) SET STEMCELL DIAMOND : RM389 (sm) | RM389 (ss)
    (SABUN + DAY CREAM + NIGHT CREAM + STEMCELL + DIAMOND FOUNDATION)
★ DERMAX SUPERSKIN 360 (DMS 360) SET STEMCELL 5D : RM389 (sm) | RM389(ss)
    (SABUN + DAY CREAM + NIGHT CREAM + STEMCELL + 5D FOUNDATION)
★ DERMAX SUPERSKIN 360 (DMS 360) SET STEMCELL HYBRID CC : RM389 (sm) | RM389 (ss)
    (SABUN + DAY CREAM + NIGHT CREAM + STEMCELL + HYBRID CC CREAM)

★ DMS (LOOSE)
    360 GLOWING SERUM NEW : RM100
    DAY CREAM 20G : RM60
    FOUNDATION 360 CREAM 4D : RM100
    FOUNDATION 5D HYBRID : RM100
    FOUNDATION DIAMOND : RM100
    FOUNDATION HYBRID CC CREAM : RM100
    NIGHT CREAM 20G : RM60
    SABUN KOLAGEN : RM40
    SERUM SUPER STEMCELL : RM150

★ GLOWING SPEED (DMS 360) SET ASAS : RM170 (sm) | RM175 (ss)
    (SABUN + DAY CREAM + NIGHT CREAM)

★ SYMA BEAUTY SKINCARE 4 IN 1 : RM76 (sm) | RM82 (ss)
    (SABUN + DAY CREAM 5G + NIGHT CREAM 5G + SERUM)
★ SYMA BEAUTY SKINCARE 3 IN 1 : RM65 (sm) | RM70 (ss)
    (SABUN + DAY CREAM 5G + NIGHT CREAM 5G)
★ SYMA BEAUTY SKINCARE (LOOSE)
    SABUN : RM23 + POS
    DAY CREAM 5G : RM23 + POS
    NIGHT CREAM 5G : RM23 + POS
    NIGHT CREAM 10G : RM46 + POS
    TONER : RM25 + POS
    MIRACLE WHITENING LOTION : RM27 + POS
    MIRACLE SERUM : RM35 + POS
★ SYADVANCE BEAUTY SKINCARE : RM85 (sm) | RM90 (ss)

★ TATI SKINCARE 5in1 : RM120 (sm) | RM125 (ss) RM90 (sm) | RM95 (ss)
★ TATI 5in1 + Toner : RM145 (sm) | RM150 (ss) RM100 (sm) | RM105 (ss)
★ TATI 5in1 + Serum : RM189 (sm) | RM194 (ss) RM150 (sm) | RM155 (ss)
★ TATI 5in1 + Foundation : RM180 (sm) | RM185 (ss) RM140 (sm) | RM145 (ss)
★ TATI 5in1 + Toner + Serum : RM214 (sm) | RM219 (ss) RM165 (sm) | RM170 (ss)
★ TATI 5in1 + Toner + Serum + Foundation : RM275 (sm) | RM280 (ss) RM210 (sm) | RM215 (ss)


SUPPLEMENT : PUTIH & CANTIK
=======================

★ BLINQ BEAUTY DRINK : RM150 (sm) | RM155 (ss)
★ BLINQ CHOCO STRAWBERRY MINT : RM49 (sm) | RM55 (ss)

★ EPHYRA PREMIUM (30 SACHET) : RM180 (sm) | RM185 (ss) RM160 (sm) | RM165 (ss)
★ EPHYRA TRIAL PACK (10 SACHET) : RM75 (sm) | RM80 (ss) RM70 (sm) | RM75 (ss)

★ K-COLLY SWEET 17 : RM169 (sm) | RM175 (ss) RM125 (sm) | RM130 (ss)
★ K-COLLY BOOSTER : RM120 (sm) | RM125 (ss)

★ PERLAKING : RM160 (sm) | RM165 (ss) RM100 (sm) | RM110 (ss)

★ SSWKC SET HARLINA : RM160 (sm) | RM165 (ss)
   (2 jar hijau + 1 FREE sabun collagen)
★ SSWKC SET JIHAN 3 in 1: RM220 (sm) | RM225 (ss) RM160 (sm) | RM165 (ss)
   1 jar SSWKC Hijau (35 sachet) + 1 jar White Maxx Extra (35 sachet)
   FREE Kawaii Brightening Serum
   
★ SYMA WHITE COFFEE : RM43 (sm) | RM50 (ss) RM40 (sm) | RM45 (ss)


COSMETIC, MAKE-UP & FOUNDATION
==============================


JAMU
=====

★ JAMU RATU HATI : RM50 (sm) | RM55 (ss)


SET BERSALIN
===========

★ NONA ROGUY - SET HERBANIKA BERSALIN NR : RM365 (sm) | RM370 (ss)  PROMO -18%


PRODUK D'HERBS >> TERLAJAK LARIS!!
==============================

D'HERBS BEDAK BERHERBA LUNAS : RM18.90
D'HERBS BENGKUNG MAK BIDAN : RM37.00
D'HERBS CELAK ARAB : RM15.90
D'HERBS CINCIN PACAK ARJUNA : RM19.90
D'HERBS COFFEE ARJUNA MAX : RM25.00
D'HERBS COKLAT PINTAR IBNU SINA : RM33.90
D'HERBS COLLAGEN LIPSTIK : RM25.00
D'HERBS CORONG BEHERBA LUNAS RESDUNG : RM7.90
D'HERBS DIAMOND FOUNDATION : RM45.50
D'HERBS DIET GOLD : RM38.90
D'HERBS GEGETAH CINTA : RM29.90
D'HERBS GEL ALOE GAMAT : RM29.90
D'HERBS GLOW B WHITE : RM36.90
D'HERBS GOLD FOOT DETOX (100 PC ) : RM40.00
D'HERBS IBU SUSU KAMBING : RM33.00
D'HERBS JULIET BEAUTY SOAP : RM19.90
D'HERBS JUS ARJUNA MAXX : RM39.90
D'HERBS JUS GAMOLEX GOLD : RM88.80
D'HERBS JUS PERAWAN GOLD : RM35.00
D'HERBS KAPSUL LUNAS RESDUNG : RM36.90
D'HERBS KORSET RATU KEBAYA : RM120.00
D'HERBS KRIM GAMOLEX : RM33.00
D'HERBS KRIM KAKI CANTIK : RM25.00
D'HERBS KRIM LUNAS JERAWAT: RM21.90
D'HERBS KRIM MADU PROPOLIS : RM36.00
D'HERBS KRIM MAKBUL MUNAJAT : RM26.00
D'HERBS KRIM MUTIARA GOLD : RM28.90
D'HERBS KRIM PANAS BERHERBA MAK BIDAN : RM26.00
D'HERBS KRIM SUPER LEBAT : RM28.90
D'HERBS LIPSTIK ROSALINDA : RM25.00
D'HERBS LOSYEN PUTIH SUSU : RM23.90
D'HERBS MANDIAN MAK BIDAN : RM18.90
D'HERBS MASCARA ARAB : RM26.90
D'HERBS MINYAK KELAPA DARA ASLI : RM30.90
D'HERBS MUKJIZAT SOAP HERBAL BODY SCRUB : RM19.90
D'HERBS PANTY LINER : RM9.90
D'HERBS PATI HERBA MAK BIDAN : RM35.00
D'HERBS PERAPI & PELEMBAB RAMBUT BERHERBA SUPER LEBAT : RM28.90
D'HERBS PERAWAN GOLD PLUS COLLAGEN : RM35.00
D'HERBS PERAWAN HERBAL WASH : RM19.90
D'HERBS PEWARNA RAMBUT SUPER LEBAT : RM29.90
D'HERBS PRIMADONA GOLD PREMIX COFFEE : RM22.00
D'HERBS PRO ANJAL : RM38.90
D'HERBS PUTIH SUSU BEAUTY HANS : RM45.00
D'HERBS SABUN LUNAS RESDUNG: RM24.90
D'HERBS SABUN MADU PROPOLIS : RM19.90
D'HERBS SCRUB BADAN COLLAGEN + WHITENING : RM15.90
D'HERBS SET BERSALIN MAK BIDAN : RM199.00
D'HERBS SET LUNAS BERHERBA : RM45.00
D'HERBS SET MAKE UP : RM59.90
D'HERBS SYAMPOO SUPER LEBAT : RM25.00
D'HERBS TRIAL PACK SET SUPER LEBAT : RM43.00
D'HERBS TUNGKU BERHERBA MAK BIDAN : RM39.90
D'HERBS WHITE FOOT DETOX (100 PC ) : RM35.00


♥ ♥ 

100% ORIGINAL
KAMI DI AYYLAA'S BEAUTY HOUSE ANTARA AGEN YANG SAH

BANDINGKAN HARGA KAMI !! tanya kami !!

PENGHANTARAN :
Kami menggunakan POSLAJU..
Setiap item yang dihantar kepada pelanggan akan sampai dalam tempoh 1-3 HARI BEKERJA..
No rujukan item (Tracking Number) akan diberi selepas pengeposan dilakukan..

** semua harga termasuk kos pos (kecuali dinyatakan tidak)

♥ ♥

Follow & Like our Facebook Page :

Instagram :
@shafi3za 

Any Inquiry/Order :
✿ sms/whatsapp 017 847 4478 ayylaa
 ✿ email cikayylaa@gmail.com
✿ click button di bawah
 Thank You. Please Come Again. 

DMS ONE ♥ by DMS360

Sekarang ni tengah heboh pasal DMS ONE.. Ye la produk ni baru je mendarat awal December 2016 lepas kat stokis2 tau.. DmsOne ni merupakan produk terbaru keluaran DMS 360 yg semestinya menjanjikan kesan dan kualiti yg terbaik.. 

Mcmane rupe dia?? Mcm kat bawah ni lah.. Ni latest packaging yg ohsemmmm n uoollss boleh dapatkan dari ayylaa tau.. ready stock okey ^_^ kompem 100% original.. Ayylaa stokis sah dms.. xlayan yg tiruan2 ni.. Beli yg ori, kompem puas hati..




Ape yg best tentang produk ni?? Kenapa semua heboh nak try DMSONE ni??

Personally ayylaa dh try dah set Dms One ni.. memang terbaikk..!! krim dia terus meresap dlm kulit.. xde nampak berminyak pon tau.. memang selesa sgt2 pakai.. Lagi best dari DMS360.. opppsssss..

Yang membuatkan DmsOne ni hebat kerana ianya dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi tau!! Xde bahan KIMIA ye.. So memang selamat!!
DMS ONE ini dibuat dari Extract buah-buahan yang kaya dengan vitamin A dan C.. Ianya bertindak utk mengantikan sel-sel kulit mati kepada sel kulit baru yang lebih anjal dan cerah..



Jom kita tengok bahan-bahan utama yang ada dalam produk ini :

♥ KRIM SIANG / DAY CREAM 
■ Mengandungi protein bijan (sesame protein) yang berupaya mengurangkan kesan yang disebabkan oleh terapi radiasi dan meneutralkan radikal bebas oksigen selain mampu menghalang pertumbuhan jerawat/ jeragat.. Jika disapu pada kulit muka, ia mampu mengurangkan kedutan di muka..
■ Mengandungi titanium dioxide yang berpotensi tinggi utk mengatasi masalah alergi atau sensitif di muka..

 KRIM MALAM / NIGHT CREAM 
■ Krim malam yang sangat bertindak aktif ini mengandungi BEESWAX ataupun LILIN LEBAH @ madu yang kaya dengan Vitamin A.. Ia mampu utk rawatan kulit seperti jerawat secara efektif.. Ia juga membantu utk tetap membuat kulit anda lembap, menggantikan sel kulit mati dan melindungi kulit dari kerosakan sinar matahari.. Kandungan anti bakteria, anti inflamasi dan sifaf antioksidan yg terdapat dalam lilin madu sangat bermanfaat bagi kulit wajah seperti jerawat eczema dan kulit kering..
Pengunaan berterusan mampu mempercepatkan proses pemulihan kulit wajah dgn cepat dan selamat..

♥ COLLAGEN SOAP 
■ Bahan yang terkandung dalam collagen soap iaitu sodium palmitate adalah bahan utama sabun muka dari palm oil.. Bahan ini digunakan kerana mempunyai sifat yang mampu membersihkan, meyingkirkan serta melembutkan kulit wajah.. Ia berasaskan dari minyak inti sawit yang bertindak luar biasa bagi mengekalkan lembutan kulit wajah tanpa bilasan berulang..
■ Mengandungi extract buah-buahan seperti cucumis melo(melon), buah zaitun dan oil fruit yang kaya dengan vitamin A dan C.. Haruman kekal dari sabun ini mengandungi pati buah-buahan yang dapat menyegarkan kulit muka dan menyingkirkan sel kulit mati.. Collagen soap ini sangat sesuai dijadikan sebagai sabun anti jerawat yang melembapkan dan merawat masalah kulit dengan cepat.. Menyingkirkan sel kulit mati tanpa bilasan berulang kali dan menyerap lebih cepat..
■ Mengurangi dan memulihkan masalah pada kulit muka dengan tona wajah yang sekata.. Sesuai untuk semua jenis kulit..





SUPERNOVA DMSONE STEMCELL 24K GOLD
HARGA : RM 1601 box = 10 amp
HARGA : RM 85 , half box = 5 amp
* FREE POSTAGE
* FREE gift

Rasailah kehebatan DmsOne Stemcell 24k Gold :
 Bio nano emas 24K memulihkan lapisan kulit paling dalam 
 Merawat kulit ketika tidur
 Meningkatkan penghasilan kolagen terutama ketika anda tidur
♥ Memulihkan kulit daripada garisan dan kedutan
♥ Meningkatkan sel-sel baharu kulit wajah

Cara pemakaian :

1. Cuci muka dengan sabun DmsOne
2. Lap muka sehingga kering
3. Sapukan serum keseluruhan muka hingga meresap kedalam kulit
(sebelum night cream)
**1 amp untuk 3/7 kali penggunaan.. bergantung kepada cara sapuan..



DMSONE 100% BERASASKAN AIR, MESRA WUDUK, MERESAP KE DALAM LAPISAN KULIT & TANPA BAHAN KIMIA TERLARANG !!!!


 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

yg bawah ni masa packaging lama.. tiada pengeluaran lagi dh kotak ni..

 
 
 
 

Gold version DMSONE melambangkan KEMEWAHAN & KEUNGGULAN.. setanding dengan HASILNYA.. KONSISTEN >> 3HARI PERUBAHAN POSITIF.. 7 HARI PASTI BERSERI SERI TANPA BATASAN..

Dah tgokkan semua testimoni glowing mowing cantik tanpa bedak gitu.. pakai DMS One pastu pkai foundation2 dms.. memg letopppsss tau..

Sesuai untuk semua jenis masalah kulit wajah..
Bertukarlah segera kepada DMS ONE..
Formula terhebat telah dibawa khas dari Pengasas kami yang cukup hebat.. Harga juga mampu milik uooollsss..


SET ASAS DMS ONE 
(sekarang stock packaging baru seperti gambar di atas skali, bukan yg ni)
HARGA : RM 150
* FREE POSTAGE
* FREE gift

Set Asas DmsOne Terdiri Daripada :
 1 Day Cream (untuk Siang)
 1 Night  Cream (untuk Malam)
 1 Bar Collagen Soap




SET ASAS DMS ONE + DMS ONE STEMCELL GOLD
HARGA : RM 310
* FREE POSTAGE
* FREE gift

Set Ini Terdiri Daripada :
 1 Day Cream (untuk Siang)
 1 Night  Cream (untuk Malam)
 1 Bar Collagen Soap
 1 box DmsOne Stemcell Gold (10amp)


Jom kita layan lagi testimoni2 pengguna DMS ONE ni.. Memang cun2 tau..

 
 

 
 
 

Need consultation?? cepat2 whatsapp ayylaa ye di 0178474478
Agen sah DMSONE.. nanti ayylaa bantu mana yg sesuai utk korang.. muahhh cikeddd.. hihi..



♥ ♥ 

100% ORIGINAL
KAMI DI AYYLAA'S BEAUTY HOUSE ANTARA AGEN YANG SAH

BANDINGKAN HARGA KAMI !!

PENGHANTARAN :
Kami menggunakan POSLAJU..
Setiap item yang dihantar kepada pelanggan akan sampai dalam tempoh 1-3 HARI BEKERJA..
No rujukan item (Tracking Number) akan diberi selepas pengeposan dilakukan..


♥ ♥

Follow & Like our Facebook Page :

Instagram :
@shafi3za 

Any Inquiry/Order :
✿ sms/whatsapp 017 847 4478 ayylaa
 ✿ email cikayylaa@gmail.com
✿ click button di bawah
 Thank You. Please Come Again. 
✿ Harga SALE & PROMOSI terkini : KLIK SINI 

I ♥ Cats

Cats L♥ver