♥ For More Update Please Like Our Page ^_^ ♥

FAT AWAY by DMS360 ♥ kurus sepantas 1 minggu

Fat Away Produk Kuruskan Badan dari DMSONE DMS360!!

Ayylaa ade berita baik utk uoolllsss yg nak kurus dgn selamat.. Yg nak kurus tanpa jamu n herba.. sebb kadang2 ade badan yg tak boleh nak terima produk berasaskan herba kan.. so, uoollss boleh try produk terbaru keluaran DMS360 DMSONE ni.. Amat bagus bagi uoolls yg nak buang segala lemak dlm badan tu.. Nama pon FAT AWAY kan.. Dgn rasa coklat nye, ibarat korang mkn gula2 coklat sehari sebijik, tetiba lemak hilang.. hehehe..

Melalui feedback2 customer ayylaa, FAT AWAY ni dikatakan lebih pantas menurunkan berat badan berbanding Miss Slim DMS360 tau.. Bayangkan Miss Slim yg power tu, Fat Away boleh tandingi..!! Kompem tak nyesal cuba tau..

Ramuan 100% organik.. Bukan jamu atau herba..


Fat Away Choco
Kurus dalam 7 hari !!

Produk ini berasaskan makanan yang memberikan kesan kurus kepada badan.. Tidak mengandungi sibutramine atau apa sahaja bahan yang membahayakan kesihatan..


Apa ada dalam sebotol FAT AWAY CHOCO ni :-

Serbuk Konjac 
Melindungi/mengurangkan penyakit berkaitan system usus, serta membersihkan dinding perut

 Kacang Ginjal Putih 
Agen penyerap perisa dlm makanan, kaya dgn serat & nutrient yg membekalkan mineral, vitamin @ protein. Dpt memberi rasa kenyang yg lama

 Mangga Africa 
Tinggi serat, zat garbonesis irvingia bantu kontrol produksi enzim leptin yg mna boleh kawal otak kita dr fikir tentang lapar!

♥ Ektrak Tepung Buah 
Sumber prebiotic, kandungan kabohidrat yg tinggi

 Teh Hijau 
Khasiat yg sgt bagus utk penurunan berat badan, mengawal gula serta rendah kafien, mencantikkan kulit. Jika anda kurus kulit tidak menggeleber

 Kopi Hijau 
3x ganda kesan penurunan berat badan dan pantas membakar lelemak tepu

 Serbuk Gandum @ Serbuk Coklat 
Pengganti karbo yg tinggi serat

 Gracinia Combogia 
Atau asam keping, sudah tentu agen yg mengelakkan lemak dr terkumpul dan tepu



FAT AWAY CHOCO mampu menurun kan berat badan, mencairkan lemak tepu anda hanya dalam 7 hari.. Flushh Away lemak mu!!

Kelebihan FAT AWAY :-

Membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol
Membantu menguatkan imun sistem dalam badan 
Membantu menyingkirkan toksik dalam badan
Membantu meningkatkan kalsium pada tulang
Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu dengan menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda
Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan
Membantu menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit
Meningkatkan tenaga dan badan lebih berasa cergas dan sihat
Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan
Membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah dari menjadi kusam


7 kelebihan utama anda bakal rasai :-

Detoxification (penyingkiran toksin)
Burn fats (pembakaran lemak)
Prevent constipation (mencegah sembelit)
Prevent diarrhoea (mencegah cirit birit)
Increase metabolism (meningkatkan metabolisma badan)
Anti oxidant (anti oksida)
Anti aging (anti penuaan)
Provides calcium for bones (bekalkan kalsium kepada tulang)

Cadangan pemakanan :-
1 biji sehari
Dikemam untuk lebih berkesan
Amalkan pengambilan air masak sekurang-kurangnya 2-3 liter sehari
atau
mengikut kadar berat badan anda

Satu kotak mengandungi 21 tablet
Dimakan untuk 21 hari

Nota : Tidak diambil ketika sedang period ya !!


FAT AWAY CHOCO

HARGA : RM120
* FREE POSTAGE



Meh tgok feedback mereka yang puas hati dengan FAT AWAY DMS ni..

 
 
 

Need consultation?? cepat2 whatsapp ayylaa ye di 0178474478
Agen sah DMSONE/DMS360.. nanti ayylaa bantu uoollllsss ye.. muahhh cikeddd.. hihi..


♥ ♥ 

100% ORIGINAL
KAMI DI AYYLAA'S BEAUTY HOUSE ANTARA AGEN YANG SAH

BANDINGKAN HARGA KAMI !!

PENGHANTARAN :
Kami menggunakan POSLAJU..
Setiap item yang dihantar kepada pelanggan akan sampai dalam tempoh 1-3 HARI BEKERJA..
No rujukan item (Tracking Number) akan diberi selepas pengeposan dilakukan..

♥ ♥

Follow & Like our Facebook Page :

Instagram :
@shafi3za 

Any Inquiry/Order :
✿ sms/whatsapp 017 847 4478 ayylaa
 ✿ email cikayylaa@gmail.com
✿ click button di bawah
 Thank You. Please Come Again. 
✿ Harga SALE & PROMOSI terkini : KLIK SINI 

No comments:

I ♥ Cats

Cats L♥ver