♥ For More Update Please Like Our Page ^_^ ♥

Glowing Speed ♥ GS VIRAL


Nak wajah seperti artis korea? 
Kulit wajah bebas cela, glowing dan remaja?
Jeleskan tgok kulit artis2 korea ni..

Meh ayylaa perkenalkan produk hot keluaran DMS ni ^_^
>> Glowing Speed - GS VIRAL <<

untuk pengetahuan semua, skrg ni bnyak fake Glowing Speed kat pasaran tau.. silalah berhati2.. dptkn yg original dengan kami AGEN SAH DMS..
** sebagai AGEN SAH DMS, blog ini saya akan sentiasa update dgn latest produk & pic DMSone/DMS360/Glowing Speed.. **


UPDATED 21/11/2017
Latest packaging set asas Glowing Speed (GS VIRAL)..
Sekarang tengah preorder.. Cepat2 book, panjang list ni tau..

www.wasap.my/60178474478/GSVIRAL






Alhamdulillah.. Kesan sehebat namanya.. Ramai telah cuba dan telah terbukti lebih berkesan, lebih baik dan terlebih glowing..!! Kesan seawal penggunaan amat mengujakan kami semua sebagai wakil pengedar DMS..

Ayylaa nak share sikit lah.. lepas DMS360, ayylaa cuba pakai Glowing Speed ni.. n memang sangat sangat sangat sangat mengagumkan..!! sebab kesan dia memang pantas.. muka ayylaa yg berbelang burn kat pipi tu, cepat je sekata.. dlm seminggu je.. happy lah sesangat.. GS ni memg terbaikkk..!! Ni cth cust ni pakai..
GLOWING SPEED + SERUM STEMCELL
memang auuuummmm..


Setelah DMS360 menjadi hot di dunia online ni.. Kini, tampil produk yang lebih besar, lebih pantas bertindak ke atas wajah dengan harga yang amat murah!!
Lebih pantas bersinar, lebih berkesan dan tiada produk dapat menandinginya.. Kene cuba baru tau..

Klau uoolls nak tahu, kegunaan serbuk emas di dalam produk kecantikan telah lama terbukti sebagai bahan berkesan dan awet muda.. Kini gabungan DMS yang super ulung bersama 24k gold menghasilkan produk premium pada harga amat menjimatkan..

Khasiat dan Manfaat GLOWING SPEED 24K Gold :

Merangsang regenerasi sel kulit
Menganjalkan kulit wajah
Melembabkan dan menutrisi wajah hingga bagian dalam
Mencerahkan warna kulit wajah
Mengecilkan pori-pori wajah
Menjaga wajah dari kerutan dan penuaan
Membantu mencegah, mengurangi dan menghilangkan jerawat
Memperbaiki sirkulasi mikro pada wajah
Menekan kapasitas oksidasi pada kulit
Membuat wajah semakin cantikk

‎Glowing Speed‬ Whitening Turbo mengandungi :

‪‎Arbutin‬
‎Collagen‬
‎Glutathionne‬
Furious Glow Pro
Improved technology for maximum whitening rapid effects
Have 24K Gold

Produk ini lebih besar, lebih jimat kerana mampu bertahan sehingga 4-5 bulan.. Yup ayylaa xtipu ye.. sapu nipis2 bukan tebal2..

Nape ayylaa kate jimat??.. Jika kita kira..
Harga produk ialah RM 169 / 5 bulan = RM 33.80 sebulan sahaja!!

Terlebih jimat kan?

Set premium ini terdiri dari
1. 1x krim siang (30g)
2. 1x krim malam (30g)
3. Sabun (45g)



Sekarang ni meh kita bandingkan perbezaan saiznya Glowing Speed premium gold kita ni dengan DMS360 set skincare.. (ni packaging glowing speed yg sblm ni)

 
 

Berbeza sangat kan? Memang berbaloi..
Sangat luar biasa.. Sangat berkesan..!! Menakjubkan..

Hasilnya terbukti :

7x lebih pantas bertindak ke atas wajah
glowing sepantas 5 saat
kesan seawal 3 hari
super glowing berbanding dms360 dan cermin seri
lebih awet muda
lebih besar
lebih jimat



SET ASAS GLOWING SPEED (GS VIRAL)
HARGA : RM 169.90
* FREE POSTAGE
* FREE gift

Set Asas Glowing Speed (GS Viral) Terdiri Daripada :
 1 Day Speed Cream (untuk Siang) spf 45
 1 Night Speed Cream (untuk Malam) spf 45
 1 Bar Glowing Turbo Soap

Kalau nak mix match dgn serum & foundation DMS pon boleh.. lagi bertambah cun kebabommmm.. pilih je mana2 yg menawan hati.. yg pasti ikut budget uoollss okay..
Tak tahu nak pilih yang mana?? Whatsapp ayylaa.. ayylaa bantu ye..

www.wasap.my/60178474478/GSVIRAL

 SERUM GLOWING
HARGA : RM 100.00
  SERUM LET'S GLOW
HARGA : RM 150.00
  SERUM SUPER STEMCELL
HARGA : RM 150.00
  SERUM SUPERNOVA 24K GOLD
HARGA : RM 160.00
 SERUM PRO WHITE
HARGA : RM 199.90



Foundation pulak sebagai pelengkap rutin harian uooollsss.. sebb bile berDMS ni tak perlu dah nk tepek2 compact powder semua ni.. lepas day cream, sapu foundation by DMS.. hasilnya?? flawless sampai malam tau.. Ada 4 jenis, uoollss nk yg mana??







DMS360 FOUNDATION

360 CREAM 4D FOUNDATION (NEW) : RM 120
360 CREAM DIAMOND (NEW) : RM 120
5D HYBRID FOUNDATION : RM 100
HYBRID CC CREAM : RM 100


Kita dah tgok tentang produk, jom kita lihat keberkesanannya..
Mari kita lihat apa kata pengguna?











Glowing sangat kan? Gebu cun2 semuanya dengan Glowing Speed ni..

Need consultation?? cepat2 whatsapp ayylaa ye di 0178474478
Agen sah DMS360.. nanti ayylaa bantu mana yg sesuai utk korang.. muahhh cikeddd.. hihi..

UNTUK DMS360 SKINCARE KLIK SINI YA

Dapatkan produk DMS dari PENGEDAR SAH DMS360/DMSONE.. Ayylaa stokis/agent kat MELAKA ^_^ so tak perlu ragu2 lagi tau.. Meh roger2 nanti kita deal ye..


100% ORIGINAL  STOKIS MELAKA  AGENT SAH DMS  COD MELAKA
POS SELURUH MALAYSIA ✿ DMS AYYLAA FIZA  0178474478
FREE CONSULTATION DAN GUIDE PENGGUNAAN DMS YANG BETUL

♥ ♥

Follow, Add Friend & Like our Facebook Page/Profile :
sms/whatsapp 017 847 4478 ayylaa
email cikayylaa@gmail.com

 Thank You. Please Come Again. 
 VIEW SEMUA SENARAI PRODUK DMS DISINI 

10 comments:

Anonymous said...

sy dh cuba glowing speed by dms ni. memg terbaik!!! coz sgt cept kesannye. dlm 3 hr dh nmpk klit makin cerh. pakai pon sedp je. alhmdulillah ^_^

rose adilah said...

bhya x glowing speed ni

cik ayylaa said...

hi sis.. tak bahaya dear.. tiada bahan yg bahaya.. insyaAllah selamat :)

Anonymous said...

produk ni halal x?
n boleh bwk solat?

diela82 said...

Saya nk tanya..produk glowing speed ni da yg fake x..dkt kotak dier ada kod QR..law kite scan kod tu gna hendset maklumat ape yang akn tertera yer bagi memastikan produk tu original...

cik ayylaa said...

yup.. ade yg fake.. sila beli dgn agen sah dms360 yg ade authority vvip card ye uoolllss.. sayangilah wajah anda :)

Anonymous said...

dkt kotak dier ada kod QR..law kite scan kod tu gna hendset maklumat ape yang akn tertera yer bagi memastikan produk tu original...

ROZANA GHANI said...

Slm .. klu tgh mengandung slmt ke pki produk ni? Krim mlm n siang dia melekit x?

cik ayylaa said...

wslm.. insyaAllah selamat.. sya sedang mengandung dan menggunakannya :) whatsapp 0178474478 utk keterangan lanjut ya..

Anonymous said...

Salam saya n mak sy dah pakai dekat setahun .. Allhamdulillah , memang terbaik. n produk ni sgt sesuai ngan kulit muka saya.

I ♥ Cats

Cats L♥ver